2009. szeptember 26., szombat

Hajbajok: változtasd dúsabbá!

Ha a kelleténél kicsit vékonyabb szálú vagy ritkásabb a hajad, akkor sem kell rövid frizurát hordani. Ügyes vágással és néhány trükkel dúsabbnak látszik majd.

forrás: nana

Tépett fürtök

Vágasd divatos, tépett fazonúra a hajad, hiszen így a mosás után a frizura szinte magától beáll a kívánt formára. Amikor elkezded szárítani a fürtjeidet, arra figyelj, hogy mindig emeld meg kissé a töveket. Majd húzd ki egyenesre a hajad, és vaksz segítségével tincsezd át a fürtöket.

Tupírozott

Mosást után használj hajhabot. A frufru kivételével tupírozd be az összes tincset, majd szépen simítsd el a haj felszínét, és lakkozd le. A frufru fölé hajpántszerűen köss kendőt.

Hullámos

A frufru végét sütővassal göndörítsd csigaformájúra, majd a haj többi részét fogd az egyik oldalon copfba. Ezt is süsd be tincsenként, majd válaszd le egy vékony fürtöt, tekerd vele körbe a hajgumit, és rögzítsd hajtűvel.

Búbos

Használj hajhabot, majd nagy körkefével szárítsd be úgy a hajat, hogy a végeit húzd kifelé. A homlok felett válassz le egy közepes vastagságú fürtöt, és kissé megemelve, csiga formában megtekerve tűzd le. Az elkészült hajkoronát rögzítsd lakkal.

Fonott

Elöl, az egyik oldalon készíts egy vékony fonatot. A copf fölött és alatt lévő fürtökből néhány tincset tekerj ívesre, és tűzd le. A leválasztott fürtöket, hogy még jobban elkülönüljenek a többi tincstől, húzd át hajvaksszal.