2009. szeptember 26., szombat

A hajszíned elárul!

Változtatnál a hajszíneden, de nem tudod, hogy melyik szín állna igazán jól? Vess véget a kísérletezésnek - segítünk megtalálni a leginkább hozzád illőt!

forrás: nana

Egy jól megválasztott hajszínnel nemcsak éveket fiatalodhatsz, de kiemelheted arcod rejtett szépségeit. Legyen szó akár vörösről, barnáról, feketéről vagy szőkéről, a lényeg, hogy tökéletesen passzoljon a külső jegyeidhez és az egyéniségedhez.

Ha beléd bújt a kisördög…

Ha a bőröd világos és makulátlan, a szemszíned zöld és szívesen viselsz zöld, aranybarna és rozsdaszínű ruhadarabokat, a vörös a te színed. Egyre azonban vigyázz! A vörös hajat tudni kell viselni. Nemcsak a külső tulajdonságaiddal, de a belsőddel is kell, hogy harmonizáljon. Egy csendes, visszahúzódó, introvertált típusú ember sosem fogja jól érezni magát egy ilyen színű hajkoronával! A vörös haj a férfiak felé (is) magabiztosságot és erőt sugároz, így jobb, ha előre felkészülsz: nem sokan állnak majd sorba a kegyeidért. Neked kell kezdeményezni...

Jellemző tulajdonságaid:
Temperamentumos, hirtelen haragú, szenvedélyes nő vagy. Nehezen bízol meg másokban, őszinteséged határtalan. Mindig te vagy a társaság középpontja. Szeretsz viccelődni, imádod a lovakat és a kutyákat, gyorsan esel szerelembe.

Szabadon, szőkén. De mikor?

Ha már-már rózsásba hajló, világos bőröd van, a szemszíned kék, szürke, kékeszöld, esetleg világos barna, és szívesen viselsz kék, rózsaszín, élénk, illetve virágos ruhadarabokat.
A szőke kényes szín, nehéz szépen megfesteni, főleg, ha sötét hajból szeretnénk elérni a hőn áhított árnyalatot, éppen ezért több lépésben kell világosítani a tincseket. A barnából először csak legyen tejeskávé színű és innen haladj a szőke felé….

Jellemző tulajdonságaid:
Lelked mélyén érzékeny, gyöngéd, és törékeny nő vagy. Önbizalmad folyton megerősítésért kiált, ezért a munkádban is támogatásra van szükséged. A pozitív visszajelzést, a dicséretet még az anyagiaknál is fontosabbnak tartod, ezért kedves, megértő és érzékeny társra van szükséged.

Barnán és magabiztosan

Ennél a színnél különösen - mivel kiemeli a ráncokat, és a bőr is sápadtabbnak hat - vedd fontolóra a következőket: csak akkor válaszd, ha kreol, aranyosbarna bőröd van, a szemed színe barna - persze a rikító kékkel, zölddel is jól mutat - és szívesen viselsz természetes, földszínű ruhákat. A barna úgy a legszebb, ha fényesen csillog, ezért óvakodj a szürkés, matt árnyalatoktól.

Jellemző tulajdonságaid:
Szorgalmas, mindenre nyitott, fogékony nő vagy, aki rendkívül barátságos és imád flörtölni (is)… Rengeteg barátod van, annak ellenére, hogy kapcsolataid felületesen kezeled, mégis mindenki szereti a társaságod. A divat számodra az élet egyik legfontosabb alappillére. Imádsz vásárolni, öltözködni és minden este gondosan megtervezed, hogy mit veszel fel másnap…

Feketén, vakmerően

A fekete hajhoz hibátlan arcbőr tartozik, kék vagy fekete szem és rózsásan telt ajak. Hófehérkének bevált: ébenfekete hajával elvarázsolta a királyfit. Nem csoda, hiszen nagy feltűnést kelt a fehér bársonyos arcbőr, és az ébenfekete haj kontrasztja. Ruhában a világos színű a legjobb választás.

Jellemző tulajdonságaid:
A fekete igazi egyéniség. Kissé egocentrikus, érdeklődik az irodalom, a szellemi élet és a vallás iránt. A feketék rendelkeznek a legerősebb spirituális tehetséggel, hiszen minden nagyobb vallást, beleértve a kereszténységet is, a feketék alapozták meg.